Friday, December 3, 2010

have fun first giveaway


Cumel betol gmbr kids 2 org kt banner nih....nih anak sedare aku...
my sis si nai orgnze GA...so pe lg korang...join ler GA ni...aku x leh msk...juz nak promote GA kt seme..hehehe
Syarat-syarat untuk sertai contest ini:

Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini-Done!

Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan - 3 thn.-Afham baru 5 bulan...hehe

Buat satu entry mengenai contest ini beserta satu keping gambar bayi/kanak-kanak -nih gambar bb Afham!

Afham & Bouncernyer - ada birds lg...die mmg slaloo nak tariks all da birds 2...hehehe

Nama penuh bayi:Muhammad Fayyadh Afham bin Mohd Firdaus
D.O.B dan umur: 28/06/2010 - 5 bulan


Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN KLIK SINI NAK JOIN-Done!

Letakkan BANNER CONTEST (seperti di atas) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda dengan linknya ke blog ini. -Done!

Lastly tinggalkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT kat bawah entry ini ya…-aku leh masuk ke nai?hehe

Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 6 Januari 2011, Sabtu jam 12.00 tengah malam.
-Noted!

catatan,

0 comments:

Post a Comment