Friday, December 3, 2010

have fun first giveaway


Cumel betol gmbr kids 2 org kt banner nih....nih anak sedare aku...
my sis si nai orgnze GA...so pe lg korang...join ler GA ni...aku x leh msk...juz nak promote GA kt seme..hehehe
Syarat-syarat untuk sertai contest ini:

Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini-Done!

Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan - 3 thn.-Afham baru 5 bulan...hehe

Buat satu entry mengenai contest ini beserta satu keping gambar bayi/kanak-kanak -nih gambar bb Afham!

Afham & Bouncernyer - ada birds lg...die mmg slaloo nak tariks all da birds 2...hehehe

Nama penuh bayi:Muhammad Fayyadh Afham bin Mohd Firdaus
D.O.B dan umur: 28/06/2010 - 5 bulan


Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN KLIK SINI NAK JOIN-Done!

Letakkan BANNER CONTEST (seperti di atas) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda dengan linknya ke blog ini. -Done!

Lastly tinggalkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT kat bawah entry ini ya…-aku leh masuk ke nai?hehe

Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 6 Januari 2011, Sabtu jam 12.00 tengah malam.
-Noted!

catatan,

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment