Wednesday, September 29, 2010



Ibu Afham nak join GA lagi...wah jd blogger tegar nampaknye..ahhha...so nih antara syarat² penyertaan adalah seperti berikut :-

1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima.-settled!!
2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/-DONE!! id: akma
3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang..-done!!
4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni..-dua2 dah settled!!
5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..-beresss
6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..-done!!
7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan..-DOne!!
8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.-masih sempat..hehe
9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain..-mangsa tag aku ialah:
*Mama Raisya
*Ummi DQ
*Mommy Dayah

Nih lah budak comel lotte 2...hehe



Nama: Muhammad Fareez Aqeel bin Mohd Sharizan
Umur: 2 Tahun
Nama Ibu: Mahani Abd Ghani (Honey)


Nih gambor anak sedara den...sepupu Afham lew...sbb Afham baru 3 bulan x ley msk cntest nih..so ibu pnjam fareez laa..hehe

Die mmg comel-lotte sbb die memang kiut dan keletahnya menghiburkan kami semua.
(Gambar nih masa die setahun++).

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

okey, saya dah review n3 ni..syarat² semua complete..good luck ye..

btw, thanks sudi join contest saya ni ye ^_^

Akma said...

hi jaijina....welcme n tq again sbb orgnze dis GA..hehe...tq2..besh of luck to meeee..hehe

Post a Comment