Sunday, September 26, 2010

Lynn's First Lucky Draw


Ibu Afham dah mule balik bl pagi mnjelang tibe..ade keje sbnrnyer...tp hold jap sbb nk join GA....kali ni dr blog si lynn...die wt lucky draw...untung sabut timbul ler si afham 2 kat no lucky draw 2...hehehe...

Syarat2

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni - Beres dah 4low
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni kan Done!!!
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...Done!!
5. Tak wajip pun nak buat n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3 - Done!!
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali...Beresssss
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer... mestilah ari ni baru 27/09/2010
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org OK!!

TQ organizer...bagi chance kat Afham mencobe...hehe

2 comments:

LyNn'Azlina said...

salam mama afham...
TQ sudi join lucky draw lynn yer...
nanti singgahlah lagi kot2 ada spesel tuk peserta..hehe

Akma said...

Salam...
TQ Lynn...wkey t ibu afham jenguk lew blog lynn...hehe

Post a Comment