Wednesday, October 20, 2010

ibu-Afham join GA nih ari ni..hehehe


Hari nie buat pertama kalinya 'Sinar Raudah' menganjurkan contest....' CUTEST BABY CONTEST ' khas buat ibu2 di luar sane....Jommmm!! ramai2 turut serta...so di sini aku ada sertakan syarat2nya..

1 - Terbuka kepada semua blogger tapi yang berada di malaysia saje ye-Im in Malaysia

2 - Buat satu entry bertajuk " CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah... tajuk lain tidak di terima, harap maklum!-Done!

3 - Letakkan banner di atas pada entry korang..wajib tau! di ulang sekali lagi wajib ye!!-Done!

4 - Add blog Sinar Raudah di dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower Sinar Raudah....-Done!

5 - Upload sekeping gambar si manja , kalau dapat yang candid lagi bagus dan gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.-will Done!

6 - Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara ke, anak rakan sepejabat ke, anak jiran ke, janji haruslah minta kebenaran-Anak sendirik!hehe

7 - Boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger tapi make sure bukan gambar si manja yang same dan sekeping gambar untuk satu entry-Done!

8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun-Afham berusia 3bulan+

9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA SI MANJA , UMUR
SI MANJA dan NAMA IBU SI MANJA


*NAMA SI MANJA: MUHAMMAD FAYYADH AFHAM BIN MOHD FIRDAUS
*UMUR:3BULAN+
*NAMA IBU:NOOR AKMA ABU BAKAR


10 - Pada entry tersebut jangan lupa mention sekali blog Sinar Raudah beserta link back sekali k hehehe...Bile dah comfirm complete semua syarat di atas , sila tinggalkan link korang di ruangan komen entry nie..chat box tidak di layan ye..harap maklum.-will Done!
*so pada sesaper nk join skalik..leh klik kt banner or klik sini anjuran Sinar Raudah...


*Tarih tutup penyertaan pada 31 october 2010 -Noted!!

coretan seorang ibu...

1 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya si manja dia, anyway thanks ye coz sudi join contest sinar raudah, good luck ok

Post a Comment