Friday, October 8, 2010


GA lagik???bese lah ibu-Afham ngah addict blogging...di ptg jumaat ni...papa-Afham dan hobinya iaitu MEMANCING...so ibu ngadap lappy...jenguk2 blog kwn2...n nk start lew join GA..keke..kali nih join dis GA...
Syarat-syarat
1.Terbuka kepada semua pembaca blog hanaseman.blogspot.com-jenguk dah blog ibu firas
2. Jadi follower blog hanaseman.blogspot.com. Letakkan link blog ibu di side bar blog anda.-settled!!
2. buat entry berkenaan GA Firas Handzalah 1st Birtday GA di blog masing-masing.-beresss!!
3. copy paste banner GA di atas dan letak dalam entry anda.-settled!!
4. Tuliskan (atau apa saja) ucapan Selamat Hari Lahir/Happy Birthday buat anak ibu Firas Handzalah.-So kat sini baby Afham & ibu-Afham nak wish sket kat adik firas yang cumel ni:-
* EPi besde dear firas...
* moga dapat jadi anak yang soleh
* dipjgkan umur
* dimuRahkan RezEki
* always b a gud boyyyy..
~Amin~

5. sila tinggalkan jejak di ruangan komen untuk entry ini. sertakan nama dan email serta link entry yang anda buat.-done!!

2 comments:

SYaMiLa said...

GUD LUCK

Akma said...

TQ..hehe

Post a Comment