Saturday, October 23, 2010


syarat2nya adalah spt berikut..

1) Anda mestilah seorang blogger dan ada blog sendiri-OK
2) mesti menjadi Follower TeNtANg sESeORaNg dan add TeNtANg sESeORaNg dlm Blog List anda-Done!!
3) Buat satu entry tentang GA ni-OK
4) Tajuk entry mesti " TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway"-OK
5) Copy and paste banner GA ni kat entry dan sidebar beserta link ke blog ni-Done!!
6) Tag 2 orang kwn dan pastikan kwn anda tahu yg dia di tag-Mangsa tag ibu-Afham ialah:-
*MJ
*mama Raisya
7) tinggalkan link comment anda di entry ini untuk Jue jenguk nanti-Done!!

untuk JUE da' sweet preggy mummy...
*pengalaman masa peknen sangat indah & sukar untuk dilupakan..so precious... dikelilingi & dihargai oleh orang-orang tersayang...
*pengalaman melahirkan insan kecil permata hati kita most memorable & sangat sukar dilupakan...saat melihat sikecil..pasti menitis air mata kegembiraan...& dengan pengalaman itulah buat kita sangat menghargai kehadirannya yang bagaikan emas permata...kita sangat2 SAYANG si dia yang sangat comel..


tentang seseorang??pasti seseorang itulah yang dinanti-nantikan..si manja mama & papa..
tentang seseorang yang akan melahirkan seorang insan kecil yang suci...
yang juga bergelar seorang mama....
tentang seseorang yang merindui kehadiran permata hati yang juga merupakan seseorang yang begitu menyintai ibu si kecil....itulah papa...
seseorang itulah yang begitu dan amat bermakna dalam hidup jue..kan?
~sekian...

*(itulah perasaan yagn dirasai oleh seorang ibu kepada baby-Afham)
hehehe (^_^)

lots of luv,

3 comments:

Myra Jay said...

gud Luck ibu-afham..'Nti sempat myra wat GA nie, TQ ye tag me...

Akma said...

tq MJ...ok myra..wish u luck gak..hehehe

muffins Jue said...

tq sudi join GA Jue..

tq jugak tuk wish tu..mmg xsabar nk tgk si kecik tu..hehe..moga dipermudahkan segalanya..amin..

gud luck ye :)

Post a Comment